Diensten

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Voor ieder vraagstuk over levensmiddelen kunt u bij mij terecht. Een bepaald onderdeel uit handen geven tot het complete projectmanagement laten verzorgen? Alle opties zijn mogelijk. Bekijk mijn diensten of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Productontwikkeling

Een nieuw productidee? Ik zorg voor de technische ontwikkeling van het product, waarbij het hele proces van A tot Z uit handen genomen wordt. Van het selecteren van de juiste grondstoffen, het ontwikkelen van een uitgebalanceerd recept, het opschalen en uitvoeren van lijntesten, tot aan het uitvoeren van houdbaarheidstesten en opstellen van productspecificaties.

Uw goede idee ook omzetten naar een product kant en klaar voor lancering? 

Productoptimalisatie

Voldoet een van uw huidige producten niet (helemaal) aan uw wensen? Heeft u last van terugkerende kwaliteitsproblemen? Ik help bij het vinden van de oorzaak, zodat daarna het probleem doelgericht kan worden opgelost. Zo krijgt uw product een significante upgrade en voldoet het product perfect aan de wensen van de klant.

Ook nieuwsgierig geworden wat ik voor uw product kan betekenen? 

Procesoptimalisatie

Wilt u de capaciteit van uw productielijn verhogen? Wilt u de juiste balans vinden tussen prijs en kwaliteit? Of heeft u een nieuw recept dat getest moet worden op de productielijn? Ik bied hulp bij het optimaliseren van uw productielijnen en processen. Ik analyseer het huidige proces en onderzoek waar het verbeterd kan worden. 

Wilt u ook een compleet advies voor optimalisatie van uw proces?

Samenwerking

Om mijn klanten optimaal te kunnen helpen bij de ontwikkeling van een nieuw product, werk ik nauw samen met andere food professionals. Denk hierbij aan een conceptontwikkelaar, food marketeer, packaging designer en kwaliteitsspecialist. Door deze fijne samenwerking kunnen we alle projectstappen naadloos op elkaar laten aansluiten, waardoor we u als klant volledig ontzorgen.

Conceptontwikkeling

Op het gebied van conceptontwikkeling is Dries Habraken van Pit Foodconcepts de perfecte partner. Dries helpt je om een sterk, innovatief en futureproof concept te ontwikkelen. Het concept vormt een creatieve strategische basis als blauwdruk voor de realisatie van het product. 

Brand & packaging design

Voor brand & packaging design bent u bij Laura Voet aan het juiste adres. Laura zorgt voor de perfecte vertaling van uw merk naar een sterk ontwerp van een verpakking of huisstijl. Zo zorgt u ervoor dat de verpakking van uw product precies de juiste boodschap communiceert.

Trots

Succesvolle introducties

‘Het allermooiste aan mijn werk is natuurlijk om producten te spotten in de winkel, waaraan ik mijn steentje heb mogen bijdragen!’