Over Lieke

Wat ik doe, doe ik goed en met passie!

Of het nu gaat om een groot project, een bepaald onderdeel van een project, of het leveren van advies, het is allemaal mogelijk.

Nadat we kennis hebben gemaakt en een concreet plan hebben opgesteld, neem ik het werk over. Ik zorg voor het managen en uitvoeren van het project. Dit kan zowel op uw bedrijf, als vanuit mijn kantoor. Samenwerken met andere partijen is voor mij geen probleem! Gedurende het proces gaan we samen aan tafel om de voortgang te bespreken en om te ‘proeven’ of we op de juiste weg zitten. 

Of uw project nu groot of klein is, belangrijk is het altijd! Daarom doe ik mijn werk altijd met toewijding en passie.

Meer weten over mijn aanpak?
Ik vertel je er graag meer over. 

Typisch Lieke

Oplossingen op maat

Ik geloof in slimme, doordachte oplossingen op maat. Alleen op die manier kan een product efficiënt gerealiseerd worden. Ieder product opnieuw: een goed product is namelijk maatwerk. Mijn creativiteit en mijn capaciteit om out-of-the-box te denken spelen in dit stuk van het proces de hoofdrol. Binnen de kaders die we samen bepaald hebben. 

  • Doordachte oplossingen op maat
  • Efficiënte realisatie
  • Out of the box
Dit is Lieke

R&D: 'geen dag is hetzelfde'

LEvensmiddelentechnoloog

Ik ervaar binnen de research en development dat geen dag hetzelfde is. Dat vind ik zo leuk aan mijn beroep als levensmiddelentechnologe.

Vanuit mijn passie voor een goed product, startte ik in januari 2018 dan ook mijn eigen bedrijf: LB Food consultancy. 
Ik heb levensmiddelentechnologie gestudeerd aan de HAS in Den Bosch. Daarna heb ik mijn Master diploma gehaald aan de Wageningen Universiteit. De combinatie van beide opleidingen maakt mij een specialist op het gebied van levensmiddelen en ingrediënten en hun functies.

Doordat ik deze kennis en vaardigheden kan toepassen bij zeer uiteenlopende bedrijven in de levensmiddelenindustrie, blijft R&D iedere keer weer een geweldige uitdaging die ik met veel plezier en toewijding aanga.

 

 

Wil je weten of ik wat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. 

“Lieke is enthousiast en gedreven, je kunt op haar rekenen en bouwen!"

“Vlot, gezellig, accuraat en waardevol.”

“Lieke is creatief en heeft veel verstand van grondstoffen.”